
Quantity | Unit price | Reference price |
---|---|---|
To 2 | CHF9.90 * | CHF2.83 * / 100 ml |
From 3 | CHF9.41 * | CHF2.69 * / 100 ml |
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- Article no. 604.011
Soyana Nama Organic Tamari - the best soy sauce in Switzerland
Unpasteurized organic Tamari from Soyana. In the production of this Tamari, the soybeans are cooked and then fermented in wooden barrels for 2 years. Nama means highest quality according to traditional Japanese production methods. During fermentation, nutrients are released and beneficial for the intestinal flora, probiotic bacteria formed per gram, it contains several million bacteria. The usual preservation by pasteurization is omitted.
Use Nama Organic Tamari
For sauces, salads, soups, sushi, dips.



Diese Informationen erheben keinen Anspruch auf Vollständigkeit und stellen in keiner Weise Ersatz für professionelle Beratungen oder Behandlungen durch ausgebildete und anerkannte Ärzte oder andere Fachpersonen dar.
Soyana Nama Organic Tamari - the best soy sauce in Switzerland
Unpasteurized organic Tamari from Soyana. In the production of this Tamari, the soybeans are cooked and then fermented in wooden barrels for 2 years. Nama means highest quality according to traditional Japanese production methods. During fermentation, nutrients are released and beneficial for the intestinal flora, probiotic bacteria formed per gram, it contains several million bacteria. The usual preservation by pasteurization is omitted.
Use Nama Organic Tamari
For sauces, salads, soups, sushi, dips.



Diese Informationen erheben keinen Anspruch auf Vollständigkeit und stellen in keiner Weise Ersatz für professionelle Beratungen oder Behandlungen durch ausgebildete und anerkannte Ärzte oder andere Fachpersonen dar.
Keine andere Sojasauce mehr
Diese lebendige Soya Sauce ist eine Klasse für sich! Sie kommt ganz ohne jegliche E-Nummern aus, die normalerweise zu Hauf in üblichen Sojasaucen zu finden sind. Der Geschmack ist rund und intensiv. Ich nehme ihn als eher weniger salzig war, was ich sehr schätze. Ich gebe die Sauce bei erhitzten Gerichten erst am Schluss rein, um für meine Verdauung den grösst möglichen Nutzen daraus zu ziehen. Am meisten wird sie jedoch zu selbstgemachten Sushis genossen. Herrlich!