Skip to main content

Peanut Chocolate Bio Naturkostbar

Product information "Peanut Chocolate Bio Naturkostbar"

Peanut Chocolate von Naturkostbar

Peanut Chocolate ist ein cremiger, aromatischer Aufstrich aus Bean-to-Bar-Schokolade und sanft gerösteten Obolo- und Oboshie-Erdnüssen aus einem sozialen Naturschutzprojekt in Ghana.

Peanut Chocolate ist vegan, ohne Palmöl, nur mit Kokosblütensüsse gesüsst, aus selbst hergestellter Naturkostbar Bean-to-Bar-Schokolade sowie den erwähnten Erdnüssen.

Hochwertige Zutaten

  • Erdnussmus 55%* (Erdnüsse geröstet, Erdnussöl nativ)
  • Kokosblütenzucker
  • Kakaobutter
  • Kakaobohnen gemahlen
  • Reismilchpulver
  • Kakaopulver
  • Bourbon-Vanille

Sämtliche Zutaten sind Bio-zertifiziert.

Verwendung

Geniesse Peanut Chocolate als Brotaufstrich, zusammen mit frischen oder getrockneten Früchten sowie als super leckeres Topping für Müesli, Porridge oder, Crêpes, Waffeln oder Glacé.

Tipp: Peanut Chocolate Fans geniessen es zwischendurch einfach pur als Petit-Dessert.

Tipp 2: Optimal aufbewahren zwischen 20°C und 25°C.

Top Qualität

  • Sorgsam geröstete Bio Erdnüssen aus dem Ghana
  • Schonend gemahlene Bio- akaobohnen aus Peru, verarbeitet nach Bean-to-Bar, mit einem Kakaoanteil von 21 %
  • Tiefer Zuckergehalt von 19g pro 100 g
  • Frei von Palmöl, Emulgatoren und Zusatzstoffen
  • Vegan & Bio
  • Mit Liebe produziert in der Naturkostbar Manufaktur in Uetendorf bei Thun

Für das Peanut Chocolate werden ausschliesslich natürliche, pflanzliche Zutaten verwendet. Es kommt ohne Emulgatoren und Zusatzstoffe aus. Es enthält weder Industriezucker noch Palmöl. Der Aufstrich hat einen besonders hohen Erdnussanteil von 54% sowie einen hohen Gehalt an Eiweiss, Ballaststoffen, Eisen und Zink. Der totale Zuckeranteil beträgt lediglich 19g auf 100g.

Gewichtsvarianten

Das Peanut Chocolate ist aktuell nur im 200g Glas erhältlich.

Nährwerte Peanut Chocolate pro 100g

Nährwerte Øpro 100g/100ml%1
1 Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400kJ/2000kcal)
Energie 2520kJ (604kcal) 30%
Fett 45.7g 65%
davon gesättigte Fettsäuren 14.34g 72%
davon einfach ungesättigte Fettsäuren 23.3g 155%
davon mehrfach ungesättigte Fettsäuren 5.8g -
Kohlenhydrate 26.9g 10%
davon Zucker 19g 21%
Ballaststoffe 6.3g 13%
Eiweiss 14.5g 29%
Salz 0.11g 2%
B-Carotin (Provitamin A) - -
Vitamin A - -
Vitamin B1 0.08mg 7%
Vitamin B2 - -
Vitamin B3 - -
Vitamin B6 0mg 0%
Vitamin B12 0µg 0%
Vitamin C 4.4mg 6%
Vitamin D 0µg 0%
Vitamin E 2.7mg 23%
Vitamin K - -
Biotin - -
Calcium 180.2mg 23%
Chlorid 88.4mg 11%
Chrom - -
Eisen 59.4mg 424%
Fluorid - -
Folsäure/Folacin - -
Jod - -
Kalium 387.4mg 19%
Kupfer 0.2mg 20%
Magnesium 369.6mg 99%
Mangan 0.2mg 10%
Molybdän - -
Pantothensäure - -
Phosphor 475.1mg 68%
Selen - -
Zink 22.6mg 226%

Herkunft Rohstoffe: EU-/Nicht-EU

Zertifizierung: CH-BIO-086

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Leave a review!

Share your experiences with other customers.


These products might also interest you

Hazelnut du chocolate Naturkostbar Organic
Weight : 200g
Hazelnut du Chocolat from Naturkostbar - hazelnut chocolate spread Hazelnut du Chocolat is a raw food "Nutella" from Naturkostbar with hazelnuts from Piedmont and other selected ingredients. Ingredients Hazelnut butter 60%*, coconut blossom sugar*, cocoa paste*, cocoa butter*, coconut butter*, cocoa powder*, bourbon vanilla* *all ingredients come from organic farming Hazelnuts from Piedmont: Top quality with an intense hazelnut taste. Cocoa beans Criollo from Peru: The fermented, unroasted cocoa beans are slowly ground in the traditional stone mill. Coconuts from Sri Lanka Vanilla and coconut blossom sugar are added to round off the taste. Use Enjoy Hazelnut du Chocolat as a spread, together with fresh or dried fruit and as a super delicious ingredient for desserts or ice cream. Tip: Hazelnut du Chocolat fans can simply enjoy it on its own as a petit dessert. Quality All ingredients come from controlled organic cultivation. The raw food share is not quite 100%, because the coconut blossom sugar used for sweetening is not raw (not possible due to the production process). Nutritional values ​​Hazelnut du Chocolat per 100g Energy 2360 KJ / 570 KcalFat 43.7g- of which saturated fat 7.9g- of which monounsaturated fatty acids 30g- of which polyunsaturated fatty acids 4.1gcarbohydrates 28g- of which sugar 24.1gProtein 11.4gFiber 9.1gSalt 0.1g Vitamin E 15.4mg (128%)Vitamin B1 (Thiamine) 0.3mg (24%)Vitamin B6 0.3mg (21%)Phosphorus 210.1mg (30%)Iron 2.9mg (21%)Magnesium 147.4mg (39%)Zinc 2.2mg (22%)Potassium 721.4mg (36%)Chloride 124.7mg (16%) Percentages based on the reference intake for an average adult (8400kJ / 2000kcal). Origin of raw materials: EU/non-EU Certification: CH-BIO-086

Content: 200 Gramm (CHF 8.90* / 100 Gramm)

CHF 17.80*
Creme de Carob Naturkostbar Organic
Creme de Carob from Naturkostbar - it doesn't always have to be chocolate Creme de Carob is a delicious spread and can also be used for desserts. Ingredients Cashews*, coconut blossom sugar**, almond oil*, cocoa butter*, carob powder*, vanilla*. * Ingredients from organic farming and raw food quality. ** Ingredient from organically grown. Production by Naturkostbar in Steffisburg The basis for this culinary delight are hand-cracked organic cashew nuts. These are ground slowly in the traditional stone mill until they have a wonderfully fine and creamy consistency. This very gentle processing preserves the valuable nutrients and the natural aroma. Creme de Carob is sweetened with coconut blossom sugar and refined with almond oil, carob powder and vanilla. Use Enjoy cream de carob as a spread, together with fresh or dried fruits and as a super tasty ingredient for desserts or ice cream. Carob fans feast on a spoonful of Creme de Carob in the evening instead of chocolate. Tip: Mix 1 tablespoon of Creme de Carob with 3dl almond milk or another nutmilk of your choice - tastes just wonderful! Quality All ingredients come from certified organic farming. The raw food content is "only" 85%, because the sweet coconut sugar is not raw food (due to the production process is not possible). Nutrition facts per 100g Energy 2425 KJ / 585 KcalFat 45.4g- Of which saturated fatty acids 10.3g- Of which monounsaturated fatty acids 25.5g- Of which polyunsaturated fatty acids 6.4gCarbohydrates 32.6g- of which sugar is 19.9gProtein 10.3gFiber 5.7gSalt 0.1g Vitamin E 3.5mg (29%)Vitamin B1 (thiamine) 0.3mg (26%)Vitamin B6 0.3mg (18%)Phosphorus 330.4mg (47%)Iron 3.8mg (27%)Magnesium 164.9mg (44%)Zinc 2.6mg (26%)Potassium 661.5mg (33%) Percentages based on the reference level for an average adult (8400kJ / 2000kcal). Origin of raw materials: Vietnam, Indonesia, Spain, Peru, Italine, Madagascar Certification: CH-BIO-086

Content: 200 Gramm (CHF 8.25* / 100 Gramm)

CHF 16.50*
Erdnussmus pur Bio Naturkostbar
Erdnussmus pur von Naturkostbar Peanut-Genuss im Einklang mit Mensch und Natur: Geniesse hochwertig und bewahre die Schönheit unserer Erde. Dieses exklusive Mus besteht aus Erdnüssen – sonst nichts. Wie anno dazumal vor 100 Jahren rösten wir die Erdnüsse sanft und verarbeiten sie nach traditioneller Rezeptur in ein körnigfeines Mus. Inklusive nährstoffreicher Haut, die viele Nüsschen noch ganz oder teilweise tragen. Für grandiose Aromen. Die Erdnüsse wachsen in Ghana in einem Naturschutzgebiet, das Lebensraum wilder Flusspferde ist. Die Kleinbauern-Kooperative schützt mit diesem von ihnen gegründeten Gebiet die gefährdete Hippo-Population in Westafrika. Sie setzt auf biologischen Landbau und sorgt sich um gemischte Fruchtfolgen für gesunde Böden sowie um das Rückverfolgen der Ernten bis zum Bauer. Die Kleinbauern erhalten durch die Kooperative Zugang zum Markt und das Zertifikat für naturnahes und biologisches Anbauen. Besonders nachhaltig: Die Community bestimmt die Rohstoffpreise und sorgt damit für eine langfristige Lebensgrundlage für die Bauern. Wir sind begeistert, einen Teil dieser wertvollen Ernte direkt von der Kleinbauern-Kooperative zu erhalten und bei uns im Berner Oberland zu verarbeiten. Setze mit uns auf Genuss im Einklang mit Mensch und Natur: Wir handeln auf Augenhöhe und schauen genau hin. Anstatt auf Profitmaximierung mit billiger Massenproduktion und Ausbeutung von Böden, Bauern und Tieren setzen wir auf Direct Trade und nehmen limitierte Ernten gerne in Kauf. Die Erdnüsse aus Ghana sind rar und unsere Chargen deshalb von Natur aus limitiert. Verwendung Geniesse das Erdnussmus als Aufstrich, als Topping oder als Zutat beim Backen. Liebst du Erdnussbutter? Hier kommt die Naturkostbar-Version davon – selbstverständlich bio, palmölfrei, zuckerfrei. Übrigens: Wenn du gerne Erdnüsse knabberst, bieten wir dir mit diesem Mus eine nachhaltige Alternative: Löffeln statt Knabbern. Unser Tipp: Kombiniere das Erdnussmus mit Banane und geniesse ein einzigartiges Geschmackserlebnis. Tipp: Anstelle von Butter Kokosmus aufs Brot streichen. Gewichtsvarianten Das Erdnussmuss ist aktuell nur im 200g Glas erhältlich. Auf Anfrage können wir auch 550g oder 5kg besorgen. Nährwerte Erdnussmuss pro 100g Entgegen ihrem Ruf sind Erdnüsse in ihrer ursprünglichen Form sehr gesund. Sie enthalten viel pflanzliches Eiweiss, Fett in Form von grösstenteils ungesättigten Fettsäuren und Ballaststoffe. Zudem bieten sie einen hohen Gehalt an Eisen, Calcium, Magnesium und Phosphor und sie sind eine Quelle von Zink. Studien zeigen, dass Erdnüsse trotz ihres hohen Fettgehaltes den Cholesterinspiegel senken können und sie einen positiven Einfluss auf die Blutfettwerte haben. Zudem können Erdnüsse die Gefässfunktion verbessern und sogar beim Abnehmen helfen – vorausgesetzt sie ersetzen einen ungesunden Snack oder Aufstrich. Nährwerte Øpro 100g/100ml%11 Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400kJ/2000kcal) Energie 2573kJ (615kcal) 31% Fett 48.1g 69% davon gesättigte Fettsäuren 8.8g 44% davon einfach ungesättigte Fettsäuren 31g 207% davon mehrfach ungesättigte Fettsäuren 8.3g - Kohlenhydrate 8.3g 3% davon Zucker 4g 4% Ballaststoffe 7g 14% Eiweiss 28.6g 57% Salz - - B-Carotin (Provitamin A) - - Vitamin A - - Vitamin B1 - - Vitamin B2 - - Vitamin B3 - - Vitamin B6 - - Vitamin B12 - - Vitamin C - - Vitamin D - - Vitamin E - - Vitamin K - - Biotin - - Calcium 385mg 48% Chlorid - - Chrom - - Eisen 5.1mg 36% Fluorid - - Folsäure/Folacin - - Jod - - Kalium - - Kupfer - - Magnesium 777.3mg 207% Mangan - - Molybdän - - Pantothensäure - - Phosphor 933mg 133% Selen - - Zink 2.8mg 28% Allergene: Erdnüsse Herkunft Rohstoffe: Ghana Zertifizierung: CH-BIO-086

Content: 180 Gramm (CHF 4.17* / 100 Gramm)

From CHF 7.51*
Almond butter white Naturkostbar Bio
Weight : 200g
White organic almond butter The aromatic almonds for this creamy almond butter come from the fertile region around Valencia in Spain. Every February, the blossoming almond trees enchant the region with a white and pink dress. When the almonds are ripe in autumn, they are dried in the sun with their outer, hard shell. They are then cracked and peeled. Naturkostbar processes the natural almond kernels in their factory in Uetendorf. A traditional stone mill transforms the almonds into a creamy butter particularly gently and slowly. Grinding with granite stone is a very gentle craft: the aromas unfold and the butter develops a unique, delicate consistency. Why is almond butter healthy? Almonds are not only super delicious, they also contain many polyunsaturated fatty acids, protein, minerals (magnesium, calcium and potassium), vitamins E, B2 and B3 as well as thiamine and folic acid. Use The almond butter is suitable for refining vegetable dishes, salad dressings, yoghurts, desserts, ice cream, smoothies/shakes and as a delicious spread. Our tip: With 1-2 tablespoons of almond butter, 3dl water, a few dates and a pinch of cinnamon, you can mix a delicious and nutritious almond milk in no time. Alternatively, you can sweeten this with agave syrup, yacon syrup or apple syrup. You can also experience pure enjoyment by simply slowly enjoying a spoonful of almond butter. You can find various possible uses in our recipe collection. Origin of organic almond butter Handmade in Uetendorf near Thun, organic almonds from Spain. Ingredients 100% peeled almond kernels, from controlled organic cultivation. Nutritional information for white almond butter The white almond butter is a high-quality source of vitamins and nutrients. It is rich in vitamins E, B2 and B3, thiamine and folic acid. Folic acid contributes to the growth of maternal tissue during pregnancy. Almond butter is also rich in calcium, phosphorus, iron and magnesium, which contribute to normal energy metabolism. Magnesium supports our muscle cells and is therefore important for athletes. Potassium supports our nervous system, zinc contributes to the normal functioning of our immune system. In addition, almonds have an alkaline effect, which is why almond butter is ideal for an alkaline or low-acid diet. Nutritional values Øper 100g/100ml%11 Reference amount for an average adult (8400kJ/2000kcal) Energy 2695kJ (644kcal) 32% Fat 58g 83% of which saturated fatty acids 10.6g 53% of which monounsaturated fatty acids 42.4g 283% of which polyunsaturated fatty acids 11.2g - Carbohydrates 2.5g 1% of which sugar 2.2g 2% Dietary fiber 12.1g 24% Protein 20.5g 41% Salt 0.01g 0% B-Carotene (Provitamin A) - - Vitamin A - - Vitamin B1 0.3mg 27% Vitamin B2 0.4mg 29% Vitamin B3 4.2mg 26% Vitamin B6 0.1mg 7% Vitamin B12 - - Vitamin C - - Vitamin D - - Vitamin E 12mg 100% Vitamin K - - Biotin 10µg 20% Calcium 270mg 34% Chloride 40mg 5% Chromium - - Iron 4.8mg 34% Fluoride - - Folic acid/Folacin 48µg 24% Iodine 2µg 1% Potassium 760mg 38% Copper - - Magnesium 240mg 64% Manganese - - Molybdenum - - Pantothenic acid 0.5mg 8% Phosphorus 510mg 73% Selenium - - Zink 6mg 60%

Content: 200 Gramm (CHF 6.13* / 100 Gramm)

From CHF 12.26*
Haselnussmus Bio Naturkostbar
Bio Haselnussmus von Naturkostbar - cremig zart Wir führen Haselnussmus (auch Haselnuss-Butter oder Haselnuss-Püree genannt) vom Schweizer Qualitätsproduzenten Naturkostbar, welcher dieses sorgfältig in Rohkostqualität herstellt. In der  Cremig-zartes Mus aus ungerösteten Haselnüssen aus dem Piemont. Herstellung: Die besten Haselnüsse stammen aus dem Piemont (Nord-West-Italien), wo kleine Landwirtschaftsbetriebe traditionell und ökologisch den Hasel anbauen. Die Haselnüsse werden im schonenden Steinmahlverfahren unter 40° Celsius während 2 bis 3 Tagen zu einem glatten und cremigen Mus gemahlen. Dadurch bleiben Nährstoffe und das leckere Aroma optimal erhalten. Verwendung: Das leicht herbe Haselnussmus eignet sich zum Verfeinern von Salatsaucen, Müesli, Pralinen, Müesli-Riegel, Cookies, Desserts (u.a. Tiramisu, Kuchen) sowie als Brotaufstrich. Tipp: Mit 1-2 Esslöffeln Haselnussus, 3dl Wasser, ein paar Datteln und einer Prise Zimt mixen Sie sich im Handumdrehen eine leckere und nahrhafte Haselnuss-Drink. Diese können Sie alternativ auch mit Agaven-Dicksaft, Yacon-Dicksaft oder Apfel-Dicksaft süssen. Puren Genuss erleben Sie auch indem Sie einfach einen Löffel langsam geniessen. Qualität: Rohkost, aus kontrolliert biologischem Anbau Zutaten: 100% Bio Haselnüsse Herkunft Rohstoffe: Piemont (Italien) Bio-Zertifizierung: CH-BIO-086 Nährwertangaben Bio Haselnussmus Nährwerte Øpro 100g/100ml%11 Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400kJ/2000kcal) Energie 2650kJ (643kcal) 32% Fett 59.5g 85% davon gesättigte Fettsäuren 4.2g 21% davon einfach ungesättigte Fettsäuren 46.6g 311% davon mehrfach ungesättigte Fettsäuren 6.5g - Kohlenhydrate 6.9g 3% davon Zucker 4.3g 5% Ballaststoffe 9.7g 19% Eiweiss 15.2g 30% Salz 0.01g 0% B-Carotin (Provitamin A) - - Vitamin A - - Vitamin B1 0.27mg 25% Vitamin B2 0.1mg 7% Vitamin B3 1.3mg 8% Vitamin B6 0.5mg 36% Vitamin B12 - - Vitamin C - - Vitamin D - - Vitamin E 27mg 225% Vitamin K - - Biotin - - Calcium 160mg 20% Chlorid 11mg 1% Chrom - - Eisen 3.6mg 26% Fluorid - - Folsäure/Folacin 41µg 21% Jod 6.5µg 4% Kalium 720mg 36% Kupfer - - Magnesium 160mg 43% Mangan - - Molybdän - - Pantothensäure 1.2mg 20% Phosphor 320mg 46% Selen - - Zink 2.9mg 29%  

Content: 200 Gramm (CHF 6.89* / 100 Gramm)

From CHF 13.78*
Walnut butter organic Naturkostbar 200g
Organic walnut puree from Naturkostbar Creamy, tender puree made from sprouted Swiss wild-grown walnuts Production: The wild-grown walnuts come from trees in the Swiss Seeland. After the walnuts have been cracked, they are processed in the Naturkostbar factory in Uetendorf. The nuts are sprouted, i.e. soaked in water for a few hours and then gently dried, in order to fully develop their mineral and vitamin density. The nuts are then gently and slowly transformed into a creamy puree using a traditional stone mill. Grinding with granite stone is a particularly gentle process: the flavours are released and the puree develops a unique, delicate consistency. Use: The delicious walnut puree tastes great as a spread and refines crackers soups smoothies sauces Salad dressings Muesli Yoghurt Walnut milk tip: Mix 1 tablespoon of walnut butter with 2 litres of water. To sweeten, add 2 dates and, if desired, seasonal berries or superfood powder. Quality: Raw food, from certified organic farming Ingredients: 100% Swiss organic walnuts Origin of raw materials: Switzerland Organic certification: CH-BIO-086 Nutritional values per 100g Energy 3060kJ (742kcal) fat 70.8g of which saturated fatty acids 6.3g Carbohydrates 7g of which sugar 2g protein 15.9g salt 0g

Content: 200 Gramm (CHF 7.37* / 100 Gramm)

From CHF 14.73*

Average rating of 3.5 out of 5 stars

Almond butter brown Naturkostbar organic
Weight : 200g
Brown organic almond butter Naturkostbar carefully produces the organic almond butter (also known as almond butter or almond puree) in raw food quality. We usually have 2 sizes in our range: 200g (standard version) and 550g. To change the size, please adjust the "Weight Variants" on the right-hand side. The unpeeled organic almond kernels are ground into a smooth and creamy pulp in a gentle stone grinding process at below 38 degrees Celsius for 2 to 3 days. As a result, nutrients and the delicious aroma are optimally preserved. Why we love almond butter Almonds are not only super tasty, they also contain many polyunsaturated fatty acids, protein, minerals (magnesium, calcium and copper), vitamins E, B2 and B3 as well as thiamine and folic acid. Use The almond butter is suitable for refining vegetable dishes, salad dressings, yoghurts, desserts, ice cream, smoothies/shakes and as a delicious spread. Our tip: With 1-2 tablespoons of almond butter, 3dl of water, a few dates and a pinch of cinnamon, you can mix a delicious and nutritious almond milk in no time at all. Alternatively, you can sweeten them with agave syrup, yacon syrup or apple syrup. You can also experience pure pleasure by simply slowly enjoying a spoonful of almond butter. You can find various possible uses in our recipe collection. Origin Brown almond butter The brown almond butter is handcrafted by Naturkostbar in Uetendorf near Thun. The organic almonds (raw food quality) come from Spain. Ingredients 100% unpeeled almond kernels from controlled organic cultivation. Nutritional information Almond butter brown Nutrient Øper 100g/100ml%*1*1 Reference amount for an average adult (8400kJ/2000kcal) Energy 2508kJ (607kcal) 30% Fat 53g 76% of which saturated fatty acids 5.08g 25% of which monounsaturated fatty acids 36g 240% of which polyunsaturated fatty acids 11.9g - Carbohydrates 3.9g 2% of which sugars 3.5g 4% Fiber 12.6g 25% Protein 22.3g 45% Salt 0.03g 1% B-carotene (provitamin A) - - Vitamin A - - Vitamin B1 0.3mg 27% Vitamin B2 0.4mg 29% Vitamin B3 4.2mg 26% Vitamin B6 0.1mg 7% Vitamin B12 - - Vitamin C - - Vitamin D - - Vitamin E 12mg 100% Vitamin K - - Biotin 10µg 20% Calcium 270mg 34% Chloride 40mg 5% Chrome - - Iron 4.8mg 34% Fluoride - - Folic acid / folacin 48µg 24% Iodine 2µg 1% Potassium 760mg 38% Copper - - Magnesium 240mg 64% Manganese - - Molybdenum - - Pantothenic acid 0.5mg 8% Phosphorus 510mg 73% Selenium - - Zinc 6mg 60%

Content: 200 Gramm (CHF 5.66* / 100 Gramm)

From CHF 11.31*
Cashew butter organic Naturkostbar
Weight : 200g Naturkostbar
Bio Cashewmus von Naturkostbar in Rohkostqualität Naturkostbar stell Cashewmus in einem traditionellen, langsamen Steinmahlverfahren selber her. Die Cashewkerne werden bis zu 48 Stunden steingemahlen und ergeben dann dieses einmalige Nussmus in noch nie dagewesener samt-seidiger Konsistenz. Warum wir Cashewmus lieben Das Cashew liefert viele mehrfach ungesättigte Fettsäuren, Mineralstoffe wie Eisen, Zink und Kalium sowie grosse Mengen der Vitamine B. In kaum einem anderen Lebensmittel ist der Anteil an der essentiellen Aminosäure Tryptophan derart hoch wie bei den Cashewnüssen. Verwendung Tipp: Geniessen Sie eine frische Cashewmilch: 1-2 Esslöffel Cashewmus auf 3dl Wasser kurz in den Mixer. Möglichkeiten zum Nachsüssen mit Agavennektar, Datteln, Honig. Schmeckt köstlich als Aufstrich mit Honig, dient als Basis für viele Rezepte, verfeinert dein Müesli, Joghurt, Salatsauce, Fruchtsalat, Glacé, Fruchtshake. Qualität: Rohkost, 48 Stunden steingemahlen bei max. 33° Grad Zutaten: 100% Cashewkerne, aus kontrolliert biologischem Anbau Herkunft Rohstoffe: Vietnam Zertifizierung: CH-BIO-086 Nährwertangaben Bio Cashewmus pro 100g Energie / Nährstoff pro 100gg/mg/μg%11 Referenzmenge/Tagesdosis für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400kJ/2000kcal) Energie 2460kJ (593kcal) 29% Fett 45.2g 65% davon einfach ungesättigte Fettsäuren 23.8g 159% davon mehrfach ungesättigte Fettsäuren 7.8g - davon gesättigte Fettsäuren 7.8g 39% Kohlenhydrate 26.6g 10% davon Zucker 5.9g 7% Eiweiss 18.2g 36% Salz - - Balaststoffe 3.6g 7% Vitamin A - - Vitamin C 0.5mg 1% Vitamin D - - Vitamin E 6.3mg 53% Vitamin K - - B-Carotin (Provitamin A) - - Vitamin B1 0.42mg 38% Vitamin B2 0.1mg 7% Vitamin B3 1.1mg 7% Vitamin B6 0.4mg 29% Vitamin B12 - - Magnesium 270mg 72% Kupfer - - Mangan - - Selen - - Jod 10µg 7% Folsäure/Folacin 25µg 13% Chlorid 18mg 2% Kalium 660mg 33% Biotin - - Pantothensäure 0.9mg 15% Calcium 40mg 5% Phosphor 540mg 77% Eisen 5.2mg 37% Zink 4mg 40% Molybdän - - Fluorid - - Chrom - -

Content: 200 Gramm (CHF 7.37* / 100 Gramm)

From CHF 14.73*

Average rating of 4.5 out of 5 stars

Coconut blossom sugar organic
Coconut blossom sugar 100% natural in high fineness The sugar with a caramel flavour Coconut blossom sugar has a wonderful, caramel-like flavour and is obtained from the flower nectar of coconut palms. It is a better, mineral-rich alternative to cane sugar, containing lots of potassium, magnesium, zinc and iron. It is also a good source of vitamins B1, B2, B3, B6 and C and amino acids (especially glutamic acid). Its low glycaemic index (GI=35) ensures a slow release of energy. Coconut blossom sugar is therefore a sweetener suitable for everyone. Our organic coconut sugar consists of 100% coconut nectar from the palm species Coco Nucifera. A suitable sweetener for the health-conscious consumer. Why buy coconut blossom sugar? SamaraNatura coconut blossom sugar tastes similar to brown sugar, but better! It has a rich, sugary-sweet caramel flavour and many chefs appreciate how coconut sugar enhances their culinary dishes and makes them tastier. Compared to other sweeteners, coconut blossom sugar has a much lower glycaemic index. This means that it releases its energy more slowly and avoids the usual sugar highs and lows of normal sugar in the body. What we particularly appreciate is that this sweetener is one of the few truly sustainable foods in the world! In terms of humanity, the environment and health, coconut blossom sugar has extraordinary benefits in every respect. It lifts communities out of poverty, provides much-needed nutrients to the body in a way that often does the opposite (as a sweetener), and helps preserve fragile tropical rainforests. In fact, it helps restore the ecological balance of degraded areas. What makes our xylitol birch sugar special? Our coconut blossom sugar is 100% natural, organic, unbleached and free from additives and artificial flavourings. It consists only of the nectar of coconut palms and is not mixed with other palm sugars, which would compromise its exquisite quality. Our coconut sugar is a sustainable product and supports local communities and families in Indonesia. Some palm sugars on the market are also blended with cane sugar and other malt-based ingredients. SamaraNatura coconut sugar is pure palm sugar made from 100% coconut nectar from the Coco Nucifera species. Incidentally, coconut palm sugar is not obtained from the palm species used for the production of palm oil. Our granulated coconut palm nectar is not raw, i.e. processed at temperatures above 42°C. We prefer a higher quality and offer sieved coconut blossom sugar with a higher fineness (Mesh 30). This means that the sugar grains are smaller and finer than those of other palm sugar (mesh 18) on the market. Consumption recommendations Coconut blossom sugar melts very easily in hot and cold drinks. The sweetener is delicious in desserts, smoothies and pastries. A small spoonful of our rich coconut sugar is a healthy treat that satisfies cravings and provides instant energy. Coconut sugar can be used like brown sugar in a 1:1 ratio. Xylitol birch sugar: the alternative or supplement to coconut blossom sugar Xylitol is a sugar substitute and has the same sweetening power as white sugar, has no taste of its own, is low in calories (40% fewer calories and 75% fewer carbohydrates) and has a very low glycaemic index (approx. 11 | compared to sugar of approx. 70). It also helps to prevent plaque and tooth decay. Xylitol looks and tastes like sugar and can therefore be used 1:1 like normal sugar, in hot and cold drinks, cakes and desserts. Nutritional values of organic coconut blossom sugar per 100g Energy value 1625 kJ/388 kcal, Fat 1g, of which saturated fatty acids 0.5g, Carbohydrates 93g, of which sugar 92.5g, fibre 2.2g, protein 1g, iron 1.8mg (13%*), potassium 1g (50%*), Zinc 1.9mg (19%*), magnesium 31mg (8%*).*The recommended daily dose. All information is subject to the usual fluctuations of natural products.

Content: 500 Gramm (CHF 1.98* / 100 Gramm)

Variants from CHF 9.41*
CHF 9.90*